Kultúrházak Éjjel-nappal 2019.

2019. február 01. 722

Sok szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a 2019-ben is megrendezésre kerülő Kultúrházak Éjjel-Nappal című rendezvényünkre Dombrádon a Művelődési Ház és Könyvtárba Február 15-én és 16-án.

Február 15-én a Dr. Bereczky Zsigmond Református Általános Iskolával együttműködve iskolai programok lesznek. Négy iskolás csoport lép fel, fellép a Pink Strats tánccsoport, lesz jelmezes felvonulás, diszkó, büfé és tombolasorsolás.

Február 16-án a gasztronómiáé a főszerep. Várunk minden ügyes kezű háziasszonyt, aki szívesen megmutatná a farsanghoz szorosan kötődő fánkkészítési tudományát egy-egy tárca otthonában sütött fánkkal. Továbbá a gyerekek részére lesz asztaliteniszezési, farsangi maskara készítési lehetőség, és A MASZK című filmet is levetítjük. A rendezvényen készített fényképeket a Dombrádi Híradóban megjelenítjük.

A tavalyi sikerre való tekintettel az idén is szeretnénk gyerekjátékokat gyűjteni a beteg gyerekek részére, melyeket ismét a Felső-Szabolcsi Kórház Gyerekosztályán fekvő gyerekek részére szeretnénk felajánlani. A gyűjtés folyamatosan tart február 20-ig. A felajánlásokat jegyzőkönyv ellenében vesszük át a Könyvtárban.

Szántó Zoltán ügyvezető

Értékelés:
(3 szavazat)