Azun az új bajnok

2010. április 28. 7567
Nagy- nagy küzdelem árán Azun , a Norvég freestyler lett az új Red Bull Street Style világbajnok.  
A verseny csúszott, hatalmas vihar miatt . A nagy szél eldöntötte Fx és Nam the Man csatáját 0:3 arányban az Ír jutott be a legjobb 8 közé.Az erős szélben Fx lowair trükkjeit nem tudta kontrolállni.  A fiúk jó barátja Palle is alul maradt Azunnal szemben .  
 
A döntő mérkőzés és további komment: 





 
Órási meglepetésre  Sean volt világbajnok alul maradt az Osztrák Faruk Omazzal szemben,azzal a Farukkal, aki Sao Paoloban Rocco ellenfele volt s akkor alul maradt. Igy a Francia, a legjobb 4 közé nem tudta magát beverekedni. Megjegyzem Faruk valóban jobbat nyujtott Sean-nal szemben. Itt is megismétlődött az, ami Sao Paoloban.(Rocco vs Murilo) -ahol a brazil mehetett tovább- , Faruk vs Kamalio csatában a helyi srác ( Dél Afrika) ment tovább. Faruk tényleg jobb volt. 
 
A döntő csatát Azun Norvégia, és  a Dél Afrikai Kamalio vivta. A zsűri egyöntetűen Azunt, azaz Anderst kiáltotta ki nyertesnek. Ugy gondolom nagy öröm a fiuk számára, hisz azon túl, hogy mind Fx, mind Rocco jó barátja, végre igazi freestyler nyerte a csatát. 

Ezúton szeretném megköszönni mindenki nevében Fx teljesítményét. Aki  kicsit is otthon van a freestyle-ban, az tudja, hogy ezen a versenyen olyan srácok estek ki, akik kiesésük ellenére is a világ legjobbjai maradnak !

Gratulálunk Fx.nek az elért eredményhez .   

http://www.redbull.hu/cs/Satellite/hu_HU/Gallery/Red-Bull-Street-Style---Dél-Afrika-2010-021242840512956
Értékelés:
(0 szavazat)