Újabb dombrádi freestyle-sikerek

2010. július 22. 5859

news-20100721-04272406-324048101

Karászi Roland ismét bizonyította, hogy a magyar ember is tud példásan bánni a focilabdával.
 
Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött Karászi Roland (alias „Rocco”) dombrádi freestyler. Június 19-én Zágrábban rendezték a SuperSport 2010 I. Freestyle Cup elnevezésű versenyt, amelynek keretében szerb, horvát és magyar labdazsonglőrök mérték össze tudásukat. A végső csatában Rolandnak sikerült a győzelem, s besöpörte a bajnoknak járó díjat.

A futball világbajnokság döntőjének napján egy másik „labdás” bajnokság is zajlott Budapesten. Jelesül: az Első Magyar Freestyle Egyesület a Sport Agency-vel karöltve, az Intersport támogatásával július 11-én a West-End tetején rendezte meg az első országos Intersport Freestyle Foci Magyar Kupát. A 32 versenyző közül „Rocco” került ki győztesként, így rövid időn belül két győzelmet is magáénak tudhatott.

A dombrádi freestyler azonban még ekkor sem pihenhetett. Jihlava-ban ugyanis július 17-ére hirdették meg a Cseh Köztársaság Freestyle Soccer bajnokságát, ahová zsűritagként kapott meghívást. Ezt követően még egy próbatétel elé néz Rocco: augusztus 27. és 29. között Prága belvárosában tartják az Európai Freestyle Foci Bajnokságot. A meghívásos versenyen több európai freestyler vetélkedik majd az elsőségért, többek között ott lesz az idei RBSS világbajnok, „Azun” is.

Dombrád polgármestere, Kozmáné Kasza Veronika a képviselőtestület nevében nemrég személyesen adott át oklevelet és ajándékot az ifjú dombrádi sportembernek.

 

Értékelés:
(0 szavazat)

Közvetlen kapcsolat

  • 4492 Dombrád Szabadság tér 2.
  • +36-45-465-001
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.