Bursa 2010

2010. október 25. 1298

A Képviselő-testület tájékoztatja a felsőoktatásban tanuló hallgatókat, hogy a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz önkormányzatunk ez évben is csatlakozott.

A 2011. évi pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

Nem részesülhetnek BURSA támogatásban a katonai illetve rendvédelmi felsőoktatási intézmények katonai illetve rendvédelmi képzésben részt vevő hallgatói, a középiskolai akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképzésben, doktori(PhD) képzésben résztvevők, külföldi intézménnyel hallgatói jogviszonyban állók.

A megállapított ösztöndíjat (mind az önkormányzati, mind az intézményi részt) a felsőoktatási intézmény folyósítja a hallgatónak.

A pályázathoz szükséges igénylő lap letölthető az internetről (bursa.hu) vagy beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban..

Az igényléshez csatolni kell a pályázó családjának 2010. szeptember hónapra vonatkozó jövedelmét tanúsító igazolásokat valamint eredeti iskolalátogatási bizonyítványt.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető a Polgármesteri Hivatal hirdető tábláján.

A pályázat benyújtható: 2010. október 1-től 2010. október 29-ig.
Címkék:
Értékelés:
(0 szavazat)