Sajtóközlemény FŐGÁZ Zrt.

2011. április 06. 1722

2011. április 13-án reggel 6 órától a FŐGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatási területe kibővül, így a jövőben országszerte tíz megyében lesz elérhető a társaság szolgáltatása.

A FŐGÁZ Zrt. a Magyar Energia Hivatal (MEH) határozata alapján megkapta egyetemes szolgáltatási területének kiterjesztésére vonatkozó engedélyét.

Januárban a MEH a FŐGÁZ Zrt.-t jelölte ki 90 napos időtartamra az Emfesz Kft. által korábban ellátott egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztók átvételére a Tigáz egyetemes szolgáltatási területén.
E jelentős számú új ügyfél 90 napon túli, hosszú távú megtartásához valamint további ügyfélszerzéshez szükség volt a társaság egyetemes szolgáltatói engedélyének kiterjesztésére, amelyre vonatkozó kérelmét a FŐGÁZ 2011. március 23-án beadta a Magyar Energia Hivatalhoz.

A Magyar Energia Hivatal jóváhagyta a társaság kérelmét, így a FŐGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatási területe 2011. április 13-án reggel 6 órától kibővül, és szolgáltatásai már tíz megyében lesznek elérhetőek – így Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is az egyetemes szolgáltatásra jogosult fogyasztók számára.

A FŐGÁZ-ról

A 155 éves múltra visszatekintő FŐGÁZ Zrt. közel 800.000 fogyasztó energiaigényét elégíti ki nap mint nap. A FŐGÁZ cégcsoport több éves, országos kiterjedtségű gázkereskedelmi tevékenységével és egyetemes szolgáltatói tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a színvonalas és folyamatos energiaszolgáltatást. A FŐGÁZ sikeres, a piaci liberalizáció kezdete óta folyamatosan stabilan, eredményesen működő vállalatcsoport.

Budapest, 2011.április 4.

Fővárosi Gázművek Zrt.

Kizárólag sajtóinformáció:

1081 Budapest, Köztársaság tér 20.
Tel.: (06 1)482-1519
www.fogaz.hu

Értékelés:
(0 szavazat)