Háda Zsombor a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség budapesti régiójának különdíját nyerte el.Zsombor már általános iskolásként is szerepelt gasztronómiai versenyen első helyezést ért el a Dombrádi Csülkös Napon. Évről évre részt vesz a megyei fesztiválokon, idén először a megye határait átlépve Bogácson aratott diadalt menüsorával: a kistiszaháti fatálassal, a kapros halgombóccal valamint az almás rétessel.
További info http://www.retroradio.hu/retro_cikk.php?id=43012
Háda Zsombor 10.-es vendéglátós tanuló díszmunkái a következők voltak:
1. Kistiszaháti fatálas
2. Kapros halgombóc
3. Milotai finom rácsos
A diák felkészülését segítette: Cziránku István, Szoboszlai Gyula, Leányvári Lóránt.
Külön köszönet a Fehértói pékség önzetlen segítségért.
( Szon.hu nyomán )