Zsindelyes fesztiválon a Wasabi Kht

2012. augusztus 16. 1528

A Wasabi Kht. nevű zenekar szeptember 1-jén az Érpataki Zsindelyes Fesztiválon lép fel.

A zenekar 2010-ben alakult. Tagok HAJDU NELLI - ének / NAGY GÁBOR - gitár/ HAIN RÉKA - basszusgitár

BODZSÁR TAMÁS - billentyű, trombita/ KLUDOVÁCZ CSABA - dob 

Nagy Gábor a Zanzibarral való szakítása után nem sokat tétlenkedett, egy közös jammelést követően Hajdu Nellivel megalapította a Wasabi Kht. zenekart, hogy új zenei elképzeléseit megvalósíthassa.

Nelli a Kőbányai Zeneiskola mellett a jazz tanszakot is elvégezte, és egy nagyon kreatív énekesnő illetve dalszerző, sajátos szuggesztív szövegvilággal. A bársonyos hangú lány kitűnően érzett rá Gábor egyéni zenei világára. 2010 nyarán csatlakozott a zenekarhoz Hain Réka basszusgitáros (Ninja, ex-Fugu, ex-Varga Zsuzsa Band, ex-Freshfabrik) és Bodzsár Tamás trombitás-billentyűs (Barrio Latino). Kezdetben Doni, a Zanzibar dobosa egészítette ki a csapatot, majd Nyirő Áron segítette ki a zenekart. Pár hónapja a zenekar rátalált új dobosára, Kludovácz Csabára.

A sok próba és új, izgalmas találkozásoktól inspirált munka gyümölcseként mára elkészült 12 dal, melyek a jazz, az elektronikus zene, a folk, és az alterrock egyvelegéből születtek.

A lassan 2 éves Wasabi Kht. zenekar is fellép a 2012-es Zsindelyes Fesztiválon, ahol 2 új számát is prezentálja („Aranyat Ér" és „Nem csak zakatol a szív") a nagyérdeműnek. A Wasabi Kht. két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka ezen a koncerten (is) Zoe Phobic ruháiban lépnek színpadra. A zenekar új klipje hamarosan napvilágot lát, az, hogy melyik számból, még titok.

szeptember 1. Zsindelyes Fesztivál 14:00 - Érpatak

További info: http://www.wasabikht.hu/

https://www.facebook.com/wasabikht

Értékelés:
(0 szavazat)