Elkészült Dombrád Város átfogó stratégiája az elkövetkező 10 évre vonatkozóan

2015. január 16. 1150

Tisztelt Dombrádi lakos!

Törvényi előírás, hogy a választások befejezése után a megalakult képviselő-testület elkészítse a következő öt évre szóló ciklusprogramot. Ez a dokumentum tartalmazza a település vezetőségének célkitűzéseit, melyeket ez alatt az időszak alatt az anyagi, pályázati és egyéb lehetőségekhez mérten, teljes körűen szeretne megvalósítani.

Mivel a képviselő-testület a lakosságot képviseli, ezért fontosnak tartja, hogy a településen lakók elmondják fejlesztési elképzeléseiket. Önkormányzatunk kiemelt kérdésnek tekinti az élhető környezet és a fenntartható gazdasági fejlődés ügyét.

Elkészült Dombrád Város átfogó stratégiája az elkövetkező 10 évre vonatkozóan, melyben számos elvégzendő feladat és megvalósításra váró cél került megfogalmazásra. A dokumentumban rögzített elképzelések közül néhányat szeretnék említeni a teljesség igénye nélkül: 24 órás orvosi ügyelet, erdő-, és mezőőrség, idősek otthona létrehozása, kompközlekedés visszaállítása, tiszai hajózás fejlesztése Cigánd és Dombrád között, megújuló energiák használata, parkosítás, oktatásfejlesztés, foghagyma-, tejtermék-, zöldség-gyümölcs feldolgozóüzem létrehozása, tömegközlekedés fejlesztése, korszerű úthálózat kialakítása, polgármesteri hivatal, kormányablak, rendőrség közös épületének kialakítása. A stratégia bárki számára hozzáférhető Dombrád Város honlapján és a Városházán.

Ezúton szeretném megkérni, hogy véleményét, lehetőleg egyértelmű javaslatait, akár név nélkül elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy papír alapon a polgármesteri hivatal folyosóján elhelyezett véleményládába, hivatal bejáratánál található postalába 2015. január 30-áig szíveskedjenek eljuttatni.

Hangsúlyozni szeretném, hogy az elképzelések átgondolt és alapos megfogalmazása nagyban segíti a munkánkat és az együttműködésünk harmonikusabbá tételét!

Segítő véleményét megköszönve:
Kozmáné Kasza Veronika - polgármester

Értékelés:
(1 szavazat)