Tisza híd hajókirándulás

2019. július 10. 2761

Kedves Dombrádi Lakosok!

Kedves Dombrádra Látogatók!

A Dombrád és Cigánd között működő kompközlekedés mellett Dombrád Város Önkormányzata, mint üzemeltető egy új szolgáltatással kíván kedveskedni az idelátogatóknak, amely nem más, mint a „Tisza híd hajókirándulás”.

Egy hajókirándulás nem csak a hajón töltött élményt kínálja, de egy örök emléket és életérzést is, miközben a vízben rejlő energiák töltik fel a közelében lévőket, míg szemünket pihenteti a csodálatos, minket körülvevő természeti kincsek.

A Dombrád komp kikötő - „Magasparti fecskefészkek” - II. Rákóczi Ferenc híd - Cigándi víztározó beömlő nyílása- Dombrád komp kikötő közötti 12 km hosszú, egy órás útvonalon a kirándulni vágyók megcsodálhatják Magyarország talán leginkább vadregényes és romantikus folyójának természeti értékeit.

A sétahajózásra szerdai, szombati és vasárnapi napokon 13.00 és 14.30 óra között van lehetőség. A maximálisan szállítható személyek száma 38 fő. A hajókirándulás ára 25.000 Ft/óra.

Dombrádon a közeljövőben megvalósuló turisztikai attrakció lehetőséget nyújt, az iskolai kirándulóknak akár egy egész napos osztálykirándulásra is. Az attrakció keretében megvalósul egy játszótér, füves pálya, ahol foci vagy más ügyességi versenyt is meg lehet szervezni, valamint a finom homokos strand lehetőséget nyújt enyhíteni a nagy melegben a forróság érzetét.

A Vigadó Csárdában megkóstolhatják a környék legfinomabb halászlevét és az étlapuk telis tele van ínycsiklandó ételekkel, melyekben megízlelhetőek a környék hagyományos ízei is.

A hajókirándulás időpontjaival kapcsolatos előjegyzésekről, illetve az elővételben történő jegyvásárlás kapcsán, a foglalás érvényességéhez szükséges banki átutalásról a Dombrádi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársától, György Zsuzsanna Judittól kell érdeklődni az alábbi elérhetőségeken:

  • Tel.: 45-465-001,
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üdvözlettel:

Kozmáné Kasza Veronika
polgármester
Értékelés:
(2 szavazat)