Lynx Toborzás

2023. augusztus 30. 324

Tisztelt Pályázó!

Magyar Honvédség nemrégiben elindította új szolgálatvállalási lehetőségét az úgynevezett Lynx-programot. Az ide jelentkezők a világ egyik legmodernebb harcjárművének kezelésére lesznek kiképezve.

Az üres legénységi beosztásokba, valamint a Pilot programban történő részvételre az a polgári személy jelentkezhet, aki a szerződéses szolgálati viszony létesítésével egyidejűleg 3 év időtartamra vállalja a szerződéses katonai szolgálatot.

Bevonultatás tervezett időpontja: 2023. szeptember 11.

Bevonultatás tervezett helyszíne: MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár, Hódmezővásárhely, laktanyai elhelyezés biztosított.

Kiképzés időtartama: 6+2 hét.

Bevonulás napján egyszerűsített orvosi vizsgálat kerül végrehajtásra a helyszínen, fizikait az alakulatnál hajtják végre.

Feltételek

magyar állampolgár bejelentett lakhellyel, büntetlen előélet, 18-30 év közötti férfiak, iskolai végzettség – legalább 8. általános,

Bérezés, juttatás.

A Pilot programban résztvevő hivatásos és szerződéses állományú katona megemelt összegű illetményre jogosult, a kezdő legénységi beosztás esetén a minimális emelt összegű illetmény mértéke bruttó 737.000 Ft

Szükséges dokumentumok:

- személyi igazolvány,lakcímkártya, TAJ kártya, Adóazonosító jel kártya, 8. általános iskolai bizonyítvány

Jelentkezni lehet:

4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 29

Telefon: 0642 501-030

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

H-Cs: 08:00- 15:30

P: 08:00 – 12:00

További információ: iranyasereg.hu/lynx

Lynx Toborzás
Értékelés:
(1 szavazat)