OLTÁSI IDŐPONTFOGLALÁS

2021. április 28. 221

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. április 23-án megnyílt az online oltási időpontfoglaló felület.

Mindenki, akit még nem oltottak be és érvényes regisztrációval rendelkezik tud interneten időpontot foglalni az oltására.

Az online időpontfoglaló elérhetősége: www.eeszt.gov.hu (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálja).

Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásokra lehet használni.

Az időpontfoglalóban jelenleg április 26. hétfő, 27. kedd, 28. szerda napokra lehet oltási időpontokat foglalni a Sinopharm vakcinával történő oltásokra.

Az időpontfoglaló kezelése:
  • TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak.
  • zt követően kiválaszthatják, hogy
  • elyik napon,
  • ány órakor,
  • elyik településen,
  • elyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást.

A regisztráció menetéről készült tájékoztató videó elérhető a Felső-Szabolcsi Kórház Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/kisvardakorhaz).

Fontos! Mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható.

A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, az oltás előtti nap emlékeztető emailt kap.

Kérjük, hogy aki a megadott három nap valamelyikén szeretne oltást kapni, az mielőbb foglalja le az időpontot, és a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg oltásra!

Az oltásra vigye magával a személyi igazolványát, a TAJ-kártyát, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást.

Kérjük a regisztráltakat, hogy ha már foglaltak online időpontot és a háziorvosuk is hívja őket oltásra, akkor jelezzék a háziorvosnak, hogy már van időpontjuk kórházi oltópontos oltásra! Így a háziorvos másnak tudja felajánlani a vakcinát.

Értékelés:
(1 szavazat)