Karászi Roland Redbull Streetstyle 2012

2012. május 28. 12314

redbullstreetstyleA Red Bull Street Style a világ legrangosabb freestyle futball versenye. 2012-ben a versenysorozat harmadik kiírására kerül sor. A világ legjobb freestyle labdarúgói világszerte selejtezők sorozatán át fogják bemutatni rendkívüli tudásukat. Céljuk kiharcolni az indulást a 2012-es Red Bull Street Style olaszországi nagydöntőjében (szept. 20-22). Több mint 50 nemzet legjobb versenyzői próbálják majd meg szemkápráztató trükkjeikkel lenyűgözni a zsűrit. A szabályok felettébb egyszerűek: 3 perc, 2 játékos, 1 labda.

A tegnapi  napon Budapesten került megrendezésre a hazai selejtező, mely alapján a győztes képviselheti hazánkat  Rómában , 2012.szeptemberében. 

Karászi Roland 'Rocco'-nak ismételten lehetősége nyilott a megmérettetésre. A tegnapi napon Budapesten rendezett Redbull Streetstyle versenyen az igen tehetséges magyar fiatal freestylerek nem adták könnyen a győztesnek járó  címet. A véghajrában azonban Rocco mégis tudott olyat nyújtani, ami a győzelméhez vezetett.  2008.ban Sao Paoloban már bizonyított a világ legjobbjai között a 4.helyen végzett. S hogy mit hoz a jövő ? Ki tudja ..... Addig is hajrá Rocco ! 

Értékelés:
(0 szavazat)