Tájékoztatás a számlázásról és mérőállás bejelentésről

2011. február 08. 1866
a FŐGÁZ azon fogyasztói részére, akik korábban az EMFESZ/gas.hu szolgáltatását vették igénybe a Tigáz területén.

Az elmúlt időszakban számos megkeresés érkezett társaságunkhoz a számlázással és a mérőállás bejelentéssel kapcsolatban. Ezúton tájékoztatjuk új ügyfeleinket, hogy a 90 napos kijelölési időszakban (2011. január 13 - április 13-ig) nem kell mérőállást bediktálniuk. A számlázás alapja – korábban kiadott közleményünknek megfelelően - a korábbi szolgáltatótól kapott adatok alapján becsült 2011. I. negyedévi fogyasztás lesz, amit három egyenlő részre bontva, mint havi részszámlaértéket számlázunk ki ügyfeleinknek a kijelölés 90 napja alatt. Az első számlákat várhatóan 2011. február 16-tól postázzuk ügyfeleink részére.


A FŐGÁZ mint új szolgáltató kijelölése miatt a korábbi csoportos beszedési megbízások (állandó banki átutalások) érvénytelenné váltak. Társaságunk minden új ügyfelének számlához rendelt készpénzátutalási-megbízást (sárga csekket) küld. A számlán közöljük a szükséges azonosítókat, adatokat, így ügyfeleinknek ezek birtokában a későbbiek során lehetőségük van - számlavezető bankjuknál - csoportos beszedési megbízást adni, illetve a számlákat elektronikus úton fogadni (papír alapú számla helyett e-számla) a Díjnet (www.dijnet.hu) szolgáltatásán keresztül.

A 90 napos kijelölési időszak elteltével ügyfeleink újra választhatnak, hogy diktálni kívánják-e mérőállásukat vagy sem.

További információért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-40-474-474-es, helyi tarifával hívható számon. Csütörtökönként 8-20 óra között, a többi munkanapon 8-18 óra között állunk rendelkezésére. Hasznos információkat talál a www.fogaz.hu nyitó oldalán az INFORMÁCIÓK AZ EMFESZ  =  GAS.HU VOLT ÜGYFELEINEK menüpontban.

Ügyfélszolgálatainkat az alábbi úton érheti el:

Postacímünk: 1439 Budapest Pf.: 700.
Elektronikus ügyintézés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.fogaz.hu
Központi fax: 06-1-477-1195
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-40-474-474

Budapest, 2011. február 4.

Kizárólag sajtóinformáció:
Fővárosi Gázművek Zrt.
Tel.: 06-1/482-1519
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.fogaz.hu
Értékelés:
(0 szavazat)