Önkormányzati képviselők számának megállapítása a 2014. évi önkormányzati választásokon Újdombrád, Tiszakanyár

2014. február 14. 849

A 2014. évi önkormányzati választásokon Tiszakanyár és Újdombrád községben megszerezhető önkormányzati képviselői mandátumok felülvizsgálata eredményeként az alábbiakról rendelkezem:

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán Tiszakanyár község egyéni választókerületében a települési képviselő-testület megválasztható tagjainak száma 6 fő.

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán Újdombrád község egyéni választókerületében a települési képviselő-testület megválasztható tagjainak száma 4 fő.

Határozatom ellen a közzétételétől számított 3 napon belül jogsértésre hivatkozással a Helyi Választási Bizottsághoz (4492 Dombrád, Rákóczi u. 36., Fax: 45/565-002, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet kifogással élni oly módon, hogy a kifogás legkésőbb 2014. február 17. napján 16.00 óráig megérkezzen a Helyi Választási Bizottsághoz A kifogást írásban - személyesen, levélben, telefaxon vagy elektronikus levélben eljuttatva - lehet benyújtani. A kifogásnak tartalmaznia kell a jogszabálysértés megjelölését; a jogszabálysértés bizonyítékait; a kifogás benyújtójának nevét, lakcímét (székhelyét) és - ha a lakcímétől (székhelyétől) eltér - postai értesítési címét; a kifogás benyújtójának személyi azonosítóját, illetve jelölő szervezet vagy más szervezet esetében a bírósági nyilvántartásba-vételi számát. A kifogás tartalmazhatja benyújtójának telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét, illetve kézbesítési megbízottjának nevét és telefaxszámát vagy elektronikus levélcímét. A jogorvoslati határidő jogvesztő.

Értékelés:
(0 szavazat)