XI. Csülkös nap 2017 - fényképek

2017. július 05. 1648

Kedves Városlakók!

Őszinte örömmel tölt el, hogy immáron XI. alkalommal nyithattam meg legnagyobb városi rendezvényünket, a Csülkös Napot. 11 évvel ezelőtt ez a nap a csülökből készült ételekről szólt elsősorban, az évek alatt azonban a gasztronómiai rendezvény sikeres kulturális fesztivállá nőtte ki magát.

Idén is számtalan kulturális program, koncert várta az idelátogatókat. Az intézmények, iskolák, civil szervezetek a munkát kis időre félretéve önfeledten együtt szórakozhattak és eközben szépen feldíszített sátraikkal bemutatkoztak, képet adtak magukról a nagyközönségnek.

A délután folyamán óvodásaink, iskolásaink, hagyományőrző egyesületeink műsorát is megtekinthettük, melyekből láthattuk, hogy milyen gazdag is valójában településünk! A főzőversenyt, a kispályás labdarúgó versenyt, a virtusvetélkedőt is nagy örömmel rendeztük meg.

Örömmel tölt el, hogy egyre többen vannak, akik időtöltésként, kikapcsolódásként ezt a programot választják, és felemelő érzés az is, hogy a környező településekről és az ország távolabbi részeiből is érkeznek hozzánk látogatók. Lehetőség ez arra, hogy megmutassuk településünket, azt a vendégszeretetet, amely városlakóinkra jellemző.

Kozmáné Kasza Veronika
polgármester

Értékelés:
(2 szavazat)