Szociális munkás – szociális mentor álláslehetőség

2023. szeptember 11. 1472

Dombrád Város Önkormányzata pályázatot hirdet Szociális munkás – szociális mentor munkakör betöltésére

A munkavégzés helye:

Dombrád Város Önkormányzata, Polgármesteri Hivatal, 4492 Dombrád, Szabadság tér 2.

A foglalkoztatás jellege:

Munkaszerződéssel, teljes munkaidőben, határozott időtartamra /30 hónap/.

Bérezés: bruttó 380.000 Ft/hó

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
  • Az önkormányzat által elnyert TOP_PLUSZ-3.1.2-21-SB1-2022-00001 azonosítószámú pályázatban a szociális munkás-szociális mentor munkakör betöltése, ennek keretében a projekt célcsoportját képező személyek egyéni/családi fejlesztési terveinek készítése és ezek legalább háromhavonta történő felülvizsgálata
  • A célcsoport támogatása, szociális terepmunka, a célcsoport részére a pályázat keretében megvalósítandó programok, rendezvények szervezési-bevonási feladatainak elvégzése, a munkakörrel kapcsolatos kötelező adminisztratív és dokumentációs feladatok elvégzése.
A munkakör betöltésének feltételei:
  • Magyar állampolgárság, büntetlen előélet
  • Az alábbi végzettségek valamelyike:
    - felsőfokú szociális szakképzettség, okleveles pszichológus, pszichopedagógus, mentálhigiénés szakképzettség, szociológus, felekezeti szociális munkás, viselkedéselemző, közösségi szociális munkás, családterápiás konzultáns, családterapeuta, kognitív- és viselkedésterápiás konzultáns, család- és gyermekvédelem szakos pedagógus, család- és gyermekvédő tanár, család- és gyermekvédő pedagógus, játék- és szabadidő- szervező tanár, addiktológiai konzultáns vagy gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó oklevéllel rendelkező: nevelőtanár, pedagógus, pedagógiai előadó, gyógypedagógus, védőnő, teológus, hittanár, hittantanár, okleveles pasztorális tanácsadó/okleveles pasztorális tanácsadó és szervezetfejlesztő szakember.
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
  • Szociális ágazatban szerzett tapasztalat, pályázatok megvalósításában szerzett tapasztalat, szervezési és adminisztrációs tapasztalat
Elvárások:

Empátia, megbízhatóság, önálló munkavégzés, kiváló kommunikációs készség szóban és írásban, rugalmasság, elkötelezettség a kitűzött célok megvalósítása mellett. Határidők pontos betartása. Precíz, proaktív, talpraesett, határozott, dinamikus személyiség.

A pályázat részeként kötelezően benyújtandó iratok, igazolások:

részletes szakmai önéletrajz és a releváns iskolai végzettségeket igazoló okiratok másolata

Önkéntesen benyújtható iratok:

motivációs levél vagy rövid kísérőlevél

A pályázat benyújtásának módja:

Elektronikus levél formájában az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. szeptember 25.

Címkék:
Értékelés:
(1 szavazat)