Szent Damján Görögkatolikus Kórház - Lakossági közlemény

2022. március 03. 222

Korszerűsítjük a sürgősségi betegellátó osztályt – az építési munkálatok idejére változik az osztály megközelíthetősége

A beruházás megvalósításával elsődleges célunk, hogy a lakosság igényeinek megfelelő fejlesztéseket hajtsunk végre. A 2021.02.21-én aláírt szerződéssel megvalósítási szakaszba lépett a projekt, melynek következő állomása az építési munkaterület átadása a kivitelező részre 2022. március 1-én.

Felhívjuk Tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az építési munkálatok idejére változik a Sürgősségi betegellátó osztály megközelíthetősége. Az osztályra érkező vagy mentővel szállított betegeknek 2022. március 1-től a Traumatológiai járóbeteg szakellátáshoz vezető bejáraton keresztül lesz lehetőségük eljutni az osztályra.

Az intézményünkbe érkező betegeink részére betegirányító táblákat helyezünk ki, ezzel is megkönnyítve a tájékozódást. Kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak a Betegfogadó épületben és a Portaszolgálaton dolgozó kollégáinkhoz, akik segítenek a tájékozódásban.

A korszerűsítés eredményeként egy közel 100 m2-es klimatizált betegváró, új kezelők kerülnek kialakításra, emellett fejlesztjük az osztály eszközparkját is annak érdekében, hogy modern, betegbarát környezetben fogadjuk a Sürgősségi betegellátó osztályra érkező betegeinket.

Az építési munkálatokból eredő esetleges zajhatások és kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérjük.

Ebben az átmeneti időszakban mindenkitől kellő türelmet és együttműködést kérünk, megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:
Hegyi Henrik D.
Főigazgató Úr

megbízásából
Kecsmár Zsuzsanna
Főigazgatói titkárság

Szent Damján Görögkatolikus Kórház
4600 Kisvárda, Árpád út 26.
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36-70/399-2710
Tel.: +36-45/502-150
Fax: +36-45/415-252
www.kisvardakorhaz.hu

Értékelés:
(1 szavazat)