Impresszum, Jogi nyilatkozat, Adatvédelem

2010. február 11. 13814

Dombrád cimerA dombrad.hu weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) Dombrád Város Önkormányzata. (4492, Dombrád Rákóczi út 36., a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.
  1. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

  2. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

  3. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a Dombrád Város Önkormányzata, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át.

A Weboldalon történő regisztrációval lehetősége van az oldal tartalmi részén elhelyezett hozzászólás menüpont használatára. A hozzászólások mindig az adott tartalmi részhez kerülnek. A hozzászólásoknál irányadó az általánosan elfogadott erkölcsi normák, írott és íratlan szabályok betartása. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az ezeket túllépő, illetve nem a témához tartozó hozzászólásokat törli, súlyos esetben a felhasználó elérését is megszünteti.

Technikai információ:

A dombrad.hu weboldal technikalag nem támogatja - külön erre a böngészőre nem fejlesztünk - az Internet explorer 6-os verzióját. Az oldal funkcionálisan ezzel a böngészővel is használható, de a weboldal teljes grafikai és technika megjelenítéséhez nem alkalmas.

Javasoljuk, használjon olyan modern böngészőt, amely támogatja a mai modern technikákat, kódokat, képes értelmezni a css3, xhtml, html5 szabványokat Ilyen például a Firefox , ami ingyenesen és magyar nyelven elérhető.

A weboldallal kapcsolatban felmerülő technikai kérdésekkel kérjük keressék a webmestert

Más esetben használják Dombrád Város Önkormányzatának központi elérhetőségeit.

Értékelés:
(0 szavazat)