Szociális földprogram – Családi Portaprogram

A dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola felújítása

2015. október 29. 1519

Uniós támogatásból megvalósult Dombrád Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola felújítása. Dombrád Város Önkormányzata a KEOP-5.7.0/15-2015-0101 kódszámú, az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program támogatási konstrukció keretében „Dombrád Város Önkormányzat középületeinek energetikai korszerűsítése” címmel benyújtott pályázata alapján 149 890 610.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola felújítására.

2015.08.06-án az Önkormányzat pályázatot nyújtott be Dombrád, Kossuth utca 36-40. számú 1217 hrsz-ú és Andrássy u. 67. számú, 700 hrsz. alatt található Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítésére, melynek keretében a fenti önkormányzati tulajdonú épületek hőszigetelése és nyílászáró cseréje valósult meg.

Feltételes közbeszerzési eljárás került lebonyolításra, melynek eredményeként vállalkozási szerződést kötött Dombrád Város Önkormányzata az ÁGOSTON-HÁZ Kft-vel. Ezt követően a benyújtott pályázat sikeres elbírálásban részesült és a nemzeti fejlesztési minisztérium által megkötött támogatási szerződés 2015. október 2-án lépett hatályba.

Az elszámolható költségek között szerepelnek még azon egyéb költségek, melyek a sikeres megvalósítás elengedhetetlen feltételei, úgymint a közbeszerzés költségei, a műszaki tervek, energetikai tanúsítvány, műszaki ellenőr, általános menedzsmenti feladatok, tájékoztatás és nyilvánosság biztosításának költségei és maga a kivitelezés.

A projekt befejezése: 2015. december 15.

A fejlesztésről bővebb információt a www.dombrad.hu weboldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Dombrád Város Önkormányzata
Cím:4492 Dombrád Rákóczi u. 36.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.dombrad.hu

Utoljára frissítve: 2016. április 28.
Értékelés:
(0 szavazat)